Εδώ ακούτε ποντιακή μουσική


Joomla Slide Menu by DART Creations
Facebook Share
Share on facebook

ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΝΙΞΕΙ ! ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ!

 

Άντε και του χρόνου στο "ΑΓΩΝ ΜΟΥ", για όσους δεν γνωρίζουν, οι σκέψεις και οι λόγοι του άξιου μαθητή του Μουσταφά Κεμάλ, Αδόλφου Χίτλερ. Και με έξοδα του ελληνικού κράτους η αίθουσα και οι ομιλητές (μισθοφόροι του ελληνικού κράτους).

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ
Έτος Ιδρύσεως 1928
Δημοσθένους 117, Καλλιθέα
Τηλ: 2109517072 Φαξ: 210 9598967
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Σύλλογος Κωνσταντινουπολιτών αν και προσκλήθηκε δεν εκπροσωπήθηκε στην παρουσίαση του βιβλίου “Ο ΜΕΓΑΣ ΡΗΤΟΡΙΚΟΣ-NUTUK” όπου ο ιδρυτής του Τουρκικού Κράτους αναφέρεται στο ιδεολογικό υπόβαθρο της Τουρκικής Δημοκρατίας.
Σημειώνουμε ότι η έκδοση κάθε νέου βιβλίου αποτελεί ευχάριστο γεγονός, αν και η αξία και η χρησιμότητα του εξαρτάται από το περιεχόμενο και την αντίληψη του αναγνώστη που θα το μελετήσει και θα το κρίνει.
Ο κεμαλισμός ως προέκταση και εφαρμογή της νεοτουρκικής ιδεολογίας στοίχισε τους διωγμούς και τις ζωές σε εκατομμύρια ανθρώπων – μη Τούρκων- της Κωνσταντινούπολης, της Μικράς Ασίας, του Πόντου και της Θράκης.
Στις μέρες μας που ακόμη και Τούρκοι προοδευτικοί κύκλοι αναγνωρίζουν την αποτυχία της εν λόγω ιδεολογίας, είναι απαράδεκτο και κατακριτέο η παρουσίαση του βιβλίου “NUTUK” να πραγματοποιείται σε ελλαδικό ακαδημαϊκό χώρο (Πανεπιστήμιο Αθηνών) και μάλιστα παρουσία εκπροσώπων του Τουρκικού Κράτους.
Καλλιθέα, 23 Φεβρουαρίου 2010

16/2/2010 Παρουσίαση βιβλίου «Nutuk. Ο Μέγας Ρητορικός»Εκδόσεις ΠΑΠΑΖΗΣΗ και το Εργαστήριο Γεωπολιτισμικών Αναλύσεων του Ιονίου Πανεπιστημίου έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν στην παρουσίαση του βιβλίου του Γκαζί Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ

NUTUK, Ο ΜΕΓΑΣ ΡΗΤΟΡΙΚΟΣ

Μετάφραση: Μάρω Μαυροπούλου

Επιστημονική επιμέλεια: Ι.Θ.Μάζης

που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2010 και ώρα 6 μ.μ. στο Νέο Αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Αθηνών (Προπύλαια, Πανεπιστημίου 30)

Το βιβλίο θα παρουσιάσουν:

Ιωάννης Θ. Μάζης, Καθηγητής του Τμήματος Τουρκικών Σπουδών, Σύγχρονων Ασιατικών Σπουδών του ΕΚΠΑ και Δ/ντής της Σειράς του Εργαστηρίου

Έλσα Παπαδημητρίου, Βουλευτής Αργολίδος, τέως Αντιπρόεδρος της Βουλής, Μέλος του Συμβουλίου της Ευρώπης

Νίκος Σηφουνάκης, Υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων

Σεραφείμ Φυντανίδης, Δημοσιογράφος

Την παρουσίαση συντονίζει: ο Αθανάσιος Μαρκόπουλος, Καθηγητής της Βυζαντινής Φιλολογίας στο Παν/μιο Αθηνών και Πρόεδρος της Προσωρινής Γενικής Συνέλευσης του Τμήματος Τουρκικών Σπουδών και Σύγχρονων Ασιατικών Σπουδών

σχόλιο..........

Kostas είπε...

Διαβάζοντας αυτό το άρθρο για έναν από τους μεγαλύτερους σφαγείς του Ελληνισμού θέλω να θέσω ένα ερώτημα σε αυτά τα ανδρείκελα που παρουσίασαν το βιβλίο και θέλουν να ονομάζονται ΈΛΛΗΝΕΣ,θέλω λοιπόν να ρωτήσω και να προτείνω εάν χρειαστεί πότε θα κυκλοφορήσει ένα αντίστοιχο βιβλίο στην ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΟ ΤΟΥΡΚΙΑ για τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη και να παρουσιαστεί και εκεί από τους ανάλογους Τούρκους καθηγητές και άλλους? ΡΩΤΑΩ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΠΟΤΕ? ΡΩΤΑΩ ΕΛΕΕΙΝΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ?