Εδώ ακούτε ποντιακή μουσική


Joomla Slide Menu by DART Creations
Facebook Share
Share on facebook

Με περηφάνια κάνουμε γνωστό, ότι στις δραστηριότητες του συλλόγου μας συγκαταλέγεται πλέον και η παραγωγή της μουσικής συλλογής ΄΄ΓΙΑΜΠΟΛΗΣ , ένα μουσικό οδοιπορικό ..............΄΄ (συμπαραγωγή του Πολιτιστικού Συλλόγου Ποντίων και Φίλων Παλατιτσίων και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μαχητικών Αθλημάτων ΕΟΜΑ) 
Συντελεστές του έργου αυτού είναι οι Γιώτης Γαβριηλίδης και Λάμπης Παυλίδης στο τραγούδι,  Θανάσης Στυλίδης στη λύρα και στο νταούλι ο Τάσος Ιμιρτζίδης.
Το διπλό αυτό cd περιλαμβάνει 34 τραγούδια τα οποία προέρχονται κυρίως από το μουσικό ιδίωμα της Σαντάς, όπως αυτό διαμορφώθηκε στη μητροπολιτική Σαντά αλλά και τη διασπορά της, τα Σαντέτκα χωριά του Καυκάσου , την περιοχή του Βατούμ, το Σοχούμ και την πεντάκωμη Σέκιτλη. Το 16σέλιδο ένθετο που συνοδεύει το έργο, περιέχει φωτογραφικό υλικό αλλά και ειδικότερες μουσικολογικές και ιστορικές  πληροφορίεςς. 

Το έργο διατίθεται στη συμβολική τιμή των 10 ευρώ και μπορείτε να το παραγγείλετε  στα τηλ. 6972223228, 6977392959 και 2331092840 . Επίσης  ηλεκτρονικά εκδηλώνοντας σχετικό ενδαφέρον μέσα από τη φόρμα επικοινωνίας της ιστοσελίδας μας.
yabolis